REVIEWS

Anneke ontving me in een fijne ruimte met een heerlijke relaxstoel. Na een kort voorgesprek over het probleem werd ik in hypnose gebracht. Mijn probleem was dat ik me van tevoren te druk maakte over een lezing of workshop die ik moet geven in het kader van mijn werk. Met behulp van een visualisatie werd een nieuw paadje aangelegd in mijn brein. Anneke geeft je daarbij ankerpunten mee, die je kunt gebruiken als je in de situatie komt waar je eigenlijk bang voor bent. Bijvoorbeeld in je rechtervuist knijpen of je een beeld van tijdens de hypnose voor de geest halen. Inmiddels heb ik één lezing gegeven sinds de hypnose en het ging me veel beter af. Natuurlijk zal er altijd een bepaalde mate van gezonde spanning zijn, maar heel anders dan een verlammende angst met buikpijn en allerlei negatieve gedachten. 

Anneke werkt heel professioneel en doet ook aan follow up. Indien nodig krijg je meerdere sessies. 

Dus ik beveel haar graag aan als je wilt werken aan je problemen.

Marieke

 

Ik vond de hypnose sessies bij Anneke rustgevend. Het heeft me stof tot nadenken gebracht. Het was een prettige, positieve ervaring en ik zou het aanraden aan anderen. Het gaf mij rust en kan absoluut geen kwaad. Ik geef Anneke een 8,5!

Sanne

 

Hallo Anneke...
Maandagavond 23 mei heb ik een hypnose sessie gehad.
Ik wil je even laten weten dat ik per 1 augustus een nieuwe baan heb in Enkhuizen.
Ben hier heel blij mee en wilde je dit even laten weten.
Groetjes, Sylvia 😊

 

Ik had last van stress en onzekerheid. Ik merk dat ik door de sessies bij Anneke toch wel aan het veranderen ben, in positieve zin. Het helpt echt en ik zou het zeker aanbevelen aan anderen. Anneke krijgt van mij een 9!

Mirella

 

Ik werd in mijn dagelijks leven belemmerd door aanvallen van paniek, angst en hyperventilatie. De hypnosesessies hebben ervoor gezorgd dat ik meer vrijheid en onafhankelijkheid ervaar.
Anneke is lekker enthousiast. Ze heeft me fijn begeleid en ik heb me veilig gevoeld bij haar.
Ik kan hypnose bij Floria Hypnose zeker aanbevelen, ook omdat hypnose heel breed ingezet kan worden. Anneke krijgt van mij een 8,5!

Tanja


Hypnose was compleet nieuw voor mij. Ik ging er open in en ben alleen maar positief.
Het heeft me meer rust en inzichten gebracht, vooral het zoeken naar symbolen van mijn onderbewuste vond ik boeiend. Dat wil ik thuis met zelfhypnose verder gaan onderzoeken. Dat als er iets is, dat ik niet meer het gevoel heb van 'ik weet niet wat ik moet doen', maar dat ik tools heb gekregen. Daar ben ik wel blij mee. 
Ik zou het zeker aanbevelen aan anderen. Je moet er natuurlijk wel voor open staan. Want als je dingen niet wil, dan kan je dat ook gewoon niet doen. Ik vind Anneke een prettig persoon om mee te praten, je voelt je op je gemak. Het voelt vertrouwd. Anneke heeft een prettige stem om naar te luisteren, dat had ik in de reviews al gelezen en dat klopte. Dat is heel belangrijk. Anneke heeft voor mij nog een MP3 ingesproken waarmee ik zelfhypnose kan toepassen.
Ik geef haar een 8!

Jojanneke

 

Ik ervaar de hypnose sessie bij Anneke als zeer ontspannen. Binnen een minuut ben ik onder hypnose. In tegendeel tot wat veel mensen denken, ben je tijdens de hypnose bewust van de omgeving en de geluiden. Het is dus niet alsof je slaapt en niets meer door hebt. Anneke straalt rust en vertrouwen uit. Ze gaat doelbewust te werk, legt duidelijk uit wat je kunt verwachten en doet dit met veel inlevingsvermogen. Na de hypnose sessie met Anneke, voel ik mij zeer ontspannen en verlicht.

Daniëlle

 

Uit eigen ervaring spreek ik als ik zeg dat een sessie met Anneke Kruit een aanrader is. Het is ongelooflijk maar waar, maar er gebeurt iets subtiels tijdens de sessie (bij mij online) waardoor angsten en onprettige gevoelens gerelativeerd worden en afbrokkelen. Ik had zelf nauwelijks door dat er iets veranderd was tot ik er beter bij stil stond. Zo fijn!

Het gaat natuurlijk om het resultaat, maar ook de sessie zelf was erg prettig. Anneke neemt echt de rust en de tijd voor je. Ze is vol interesse en heeft een kalmerende prettige stem. Dus wie nog twijfelt... ik zou het doen.

Caroline

 

Anneke heeft me goed geholpen bij mijn angstklachten. De sessie vond online plaats zodat ik dit vanuit mijn eigen huis kon doen, dit was erg fijn. Anneke heeft een hele prettige stem en begeleidde me op een professionele en warme manier door het proces. Ik kreeg een interessant inzicht door over mijn situatie en bijbehorende klachten. Ook kwamen er na de sessie veel emoties los. Het was heel fijn om deze eindelijk los te kunnen laten. Ik ben Anneke erg dankbaar en kan haar van harte aanbevelen als hypnotherapeut!

Isabelle

 

De symbolenreis die ik met Anneke heb gemaakt stond in het teken van het overkomen van kleine angsten. In mijn geval ging het om het tegenkomen van mensen in het donker op straat als ik in het donker vanaf de metro naar huis loop. Er gebeurt vrijwel nooit iets, maar toch geeft het je een onveilig gevoel als iemand je met een capuchon op tegemoet komt lopen of achter je loopt. Door Anneke’s hulp krijg ik nu geen rilling meer over mijn rug in zo’n situatie. Ze heeft een heel rustige stem die je meteen op je gemak laat voelen en ze stelt de juiste vragen die ervoor zorgen dat je zelf tot inzichten komt. Ik heb door de symbolenreis ingezien dat hypnose niet alleen grote problemen kan aanpakken, maar ook zeker geschikt is voor kleinere angsten. Op deze manier kun je voorkomen dat je je teveel laat leiden door angst en ongemak.

Ruth

 

Ik heb de sessie als verrassend, fijn en warm ervaren. Ik voelde totale ontspanning. Wat het me heeft gebracht, is dat het oké is om je af en toe rot te voelen. Ik kan thuis ook de ontspanningsoefening doen, als escape van dat nare gevoel. Anneke krijgt van mij een 8 voor deze sessie.

Kitty

 

De hypnose sessie is goed bevallen. Ik dacht dat ik niet helemaal onder hypnose was, maar ik kreeg mijn ogen niet meer open. Het heeft een stukje rust gegeven. Ik zou het wel aanbevelen bij anderen. Anneke krijgt van mij een 8.

Diana

 

De hypnose sessie bij Anneke is me goed bevallen. Ik voel me zeer relaxed met een blij gevoel. Ik heb een positievere blik op de toekomst en zou het zeker aanbevelen aan anderen. Ik geef Anneke een 9.

Trudy

 

Anneke heeft een aangename rustig stem, je voelt je meteen op je gemak. Na de hypnose voelde ik mij echt ontspannen en ik merk na 1 behandeling al verschil. Ik zou Anneke zeker aanraden.

R.