REVIEWS

Bericht van een moeder na 3 hypnosesessies. Haar dochter leed aan emetofobie (overgeefangst):
Hoi Anneke...even een berichtje van mij. Mijn dochter heeft lekker vakantie gehad en ze is deze week weer begonnen met school en stage. Het viel mij op, haarzelf ook, dat ze veel ondernomen heeft in haar vakantie. Met twee vriendinnen naar Amsterdam geweest... daar ook patat gegeten. Met een vriendin aan het schaatsen geweest. Heerlijk uit eten geweest met Kerst en ze was ontspannen. Met Oud en Nieuw was ze ook ontspannen en gezellig. Winkelen met vader en broertje, eten bij de Mac Donalds. Kortom...positief! Dit wilde ik even met je delen.
M.

 

Wat een super ervaring bij Anneke! Om inzicht in jezelf te krijgen en om de blauwdruk van jezelf soms iets te herschrijven is een sessie heel fijn en behulpzaam.
Het zgn oerpad in je brein is niet altijd de beste weg en samen met Anneke op zoek gaan naar een ander pad is een mooie reis. Ik zeg doen!

Marja

 

Hele fijne sessie gehad bij Anneke. Ze stelt je op je gemak, luistert naar je, en kijkt echt naar wat je nodig hebt. Ik liep met een goed gevoel naar huis toe โ˜บ๏ธ

Irene

 

Wat een fijne behandeling heb ik van Anneke mogen ontvangen. Er is een hele fijne sfeer in de ruimte en bij Anneke. Ik vond het spannend, wist niet precies wat te verwachten. Anneke kon mij heel snel gerust stellen. Ik ging er heen voor spanning die ik niet los kon laten. Na de behandeling was ik heel erg vermoeid. Maar direct de dag erna merkte ik al dat ik bij moelijke dingen direct steviger in mijn schoenen stond. Echt een aanrader.

Monique

 

Ik vond het een hele fijne sessie. Waar ik heel veel inzichten door heb gehad. En een hele fijne begeleiding.

Ellen

 

Anneke is een lief invoelend mens die je stap voorstap meeneemt in de begeleiding van hypnose. Er is bij mij een hoop berusting gekomen na haar sessie. Ik kom hier zeker nog eens terug!

Sandra 

 

(Op mijn vraag: 'Hoe ging het bij de tandarts?'):

prima, toen ik binnen kwam had ik gezegd dat ik die dag er voor bij jouw hypnose had gedaan vandaar het balletje. Tijdens de behandeling had ik ook muziek op. Door beide toe te passen ging het prima Ik ging weer naar de kleur en toen voelde ik weer de ontspanning. Het uur was zo om. Gisteravond kon ik niet goed in slaap vallen en toen heb ik jouw gratis mp3 via jouw site opgezet. Dat vond ik ook zo bijzonder, vooral op het einde als je gaat aftellen en je stem verdwijnt in de verte. Heel goed gedaan. En het hielp ,ik heb heerlijk geslapen. Ik heb al heel veel aan je gehad, daar voor mijn dank๐Ÿ˜˜

Vera

 

De sessie die ik bij Anneke heb gehad was erg fijn! Anneke luistert naar je en neemt de tijd die nodig is voor je. Ze straalt rust uit waardoor je je al snel op je gemak voelt bij haar. Ze wist de juiste vragen te stellen, soms confronterend, en daardoor precies wat nodig was om de verandering te maken. Wat een fijne energie en wat een inzichten!! Aanrader dus als je op effectieve wijze snel van je probleem af wilt. Dankjewel Anneke!

Astrid

 

De waarde en kracht van stilstaan bij jezelf. Dat ontdek je in de praktijk van Anneke. De kracht van ontspanning om anders naar een situatie te kijken: Vanuit ontspanning van lichaam en geest nieuwe wegen ontdekken. Aanbevolen!

X

 

Een hele vriendelijke, ontspannen sfeer waarin ik me veilig voelde om te praten over de problemen waar ik tegenaan (loop) liep. Goede uitleg over de hypnose waardoor ik geen hocus pocus gevoel kreeg. 3 sessies gehad en problematiek voor ca. 80% opgelost. Ook na de sessies goed contact met Anneke behouden. Kortom, een hele positieve ervaring!

Inge

 

Zeer bijzonder resultaat.

Suzanne

 

Anneke is een hele fijne vrouw, ze heeft ook een fijne stem om naar te luisteren. Ik heb inmiddels 3 online sessies gehad voor mijn angsten en ik voel dat ik aan mezelf werk.
Groetjes van Jasmijn, 20 jaar, op weg naar meer vrijheid.

 

Anneke zal ik van harte aanbevelen als je een persoonlijk probleem wilt aanpakken. De hypnosebehandeling heeft mij enorm geholpen om mijn eetgewoontes drastisch te veranderen waardoor ik letterlijk en figuurlijk beter in mijn vel zit!

Aty

 

Hallo Anneke. Ik moest een donderdag naar de mondhygiënist en ik had mijn balletje mee. Het ging goed. Na een tijdje zag ik mijn kleur en ik voelde mij. gespannen schouders zo naar beneden zakken. Het was echt heel apart. Ik voelde de rust en ik had niet eens door hoe lang de behandeling duurde. Ik oefen elke dag met mijn balletje en tot nu toe dus met resultaat. Ik vind het prachtig dat jij op mijn pad bent gekomen ๐Ÿค—

X

Na mijn twee sessies bij Anneke merkte ik in eerste instantie niet zoveel. Behalve dat ik mij heerlijk relaxt voelde na de sessies. Toch merkte ik gaandeweg verandering. Ik kwam om mijn scheiding te verwerken en vooral om de leegte die ik ervaarde en de eenzaamheid die ik voelde van het trauma in te vullen en op te lossen. Ik werd slachtoffer van narcistisch mishandeling omdat ik dacht afhankelijk te zijn van een partner. Ik bleek relatieverslaafd. Door therapie en de ondersteuning met hypnose ben ik nu in korte tijd getransformeerd van verdrietig, eenzaam, hulpeloos en rusteloos naar blij, krachtig en rust in mijzelf. Ik krijg complimenten dat ik weer straal en ik voel mij herboren. Ik ben dwars door de emoties en pijn gegaan. Het heeft mij veel opgeleverd, mede dankzij hypnose en regressie. Dank lieve Anneke voor je hulp, je leuke manier van communiceren en je prettige praktijkruimte. Ik kom zeker terug voor een refresher mocht t ooit weer eens nodig zijn.

X

 

Ik dacht waarom niet… Laat ik het gewoon proberen. Met de gedachte ‘Al is het alleen maar lekker ontspannend’ maar het was veel meer dan dat. Ik vond het zo fijn dat ik het zelf wil kunnen om anderen dit gevoel ook te geven. Ik ben met de opleiding gestart. Bedankt Anneke!

Daphne

 

De gesprekken met Anneke waren prettig en ze is een fijn persoon om mee te praten. De hypnose technieken die we in de 4 sessies hebben gedaan geven mij de nodige handvatten voor het omgaan met mijn issues. Hopelijk kan ik deze nu in de toekomst beter aan. Ik raad iedereen die hulp zoekt bij zijn / haar problemen van harte aan dit een keer te proberen.

X

 

Ik heb bij Anneke een ontspannings hypnose gevolgd. Door middel van een anker heb ik meer zelfvertrouwen, kracht en trots gekregen. Hierdoor heb ik mijn doel behaald!

Madelief

 

Recent heb ik een hypnosebehandeling bij Anneke ondergaan.
Het was een zeer positieve ervaring. En geeft mij handvatten voor mijn zoektocht. Bij Anneke voel ik mij op mijn gemak en zij komt heel deskundig over. Ik geef Anneke een 9.

Aty

 

Ik werd warm welkom geheten door Anneke.
Eerst een fijn inleidend gesprek met een kopje thee waarop de sessie gestart werd. Gaf een goed gevoel bewust stil te staan bij hetgeen je meer kracht kan gebruiken en dit is ook te merken in het dagelijks leven. Een aanrader!

M.J.

 

Hypnose was voor mij nieuw en ik wist niet zo goed wat ik kon verwachten. Door Anneke voelde ik me gelijk op me gemak. Ze heeft een fijne rustgevende stem en stelt de juiste vragen om tot inzichten te komen. Na de hypnose sessie was ik helemaal ontspannen en heb ik heerlijk geslapen. Echt een aanrader!

Catja

 

Een hele fijne sessie bij Floria Hypnose mogen ervaren.
De ontvangst en de uitleg wat de sessie zou inhouden zijn denk ik kenmerkend waarop Anneke werkt
De professionele manier waarop ze mij door de sessie heen begeleid heeft en het voorzichtige resultaat na één sessie maakt me dankbaar.
De handvaten die zij me heeft aangereikt helpen mij om mijn hoofd rustig te maken.
Dhympe

 

Fijn en ontspannen, op eigen tempo. Het heeft mij meer ontspanning gebracht.

Maaike

 

Wat een fijne ervaring! Het was voor mij de eerste keer, maar ik voelde mij meteen op mijn gemak bij Anneke. Deze sessie en de ankers die ik heb meegekregen hebben mij erg geholpen. Bedankt!
Rosanne
 
Enigszins sceptisch maar met grote nieuwsgierigheid heb ik een eerste afspraak bij Anneke gemaakt. Omdat hypnose en hypno therapie nieuw voor me was, ging ik ietwat gespannen naar onze afspraak. Deze spanning verdween als sneeuw voor de zon door de fijne, warme en prettige ontvangst. We zijn gestart met een kop thee en Anneke stelde me op heel natuurlijke wijze de vragen waarop ze antwoorden nodig had voor de hypnose. Vervolgens startte ze en mocht ik plaatsnemen op een uiterst comfortabele stoel met warme stenen op me. Tijdens de hypnose voelde ik alle spanning van me afglijden en zelden heb ik zo veel rust in mijn lichaam ervaren. Ook nu ervaar ik nog de voordelen en voel ik me rustig. Ik heb meteen de volgende afspraken ingepland!
Saskia

 

De hypnose sessie bij Anneke is mij heel goed bevallen. Ik geef haar dan ook 5 sterren. Ik had last van pijnlijke knieën, wat mij in mijn dagelijks leven belemmerde. Na de hypnosesessie ervaarde ik een wens die uitkwam. Ik zou Anneke zeker aanbevelen.

Frans

 

Anneke ontving me in een fijne ruimte met een heerlijke relaxstoel. Na een kort voorgesprek over het probleem werd ik in hypnose gebracht. Mijn probleem was dat ik me van tevoren te druk maakte over een lezing of workshop die ik moet geven in het kader van mijn werk. Met behulp van een visualisatie werd een nieuw paadje aangelegd in mijn brein. Anneke geeft je daarbij ankerpunten mee, die je kunt gebruiken als je in de situatie komt waar je eigenlijk bang voor bent. Bijvoorbeeld in je rechtervuist knijpen of je een beeld van tijdens de hypnose voor de geest halen. Inmiddels heb ik één lezing gegeven sinds de hypnose en het ging me veel beter af. Natuurlijk zal er altijd een bepaalde mate van gezonde spanning zijn, maar heel anders dan een verlammende angst met buikpijn en allerlei negatieve gedachten. 

Anneke werkt heel professioneel en doet ook aan follow up. Indien nodig krijg je meerdere sessies. 

Dus ik beveel haar graag aan als je wilt werken aan je problemen.

Marieke

 

Ik vond de hypnose sessies bij Anneke rustgevend. Het heeft me stof tot nadenken gebracht. Het was een prettige, positieve ervaring en ik zou het aanraden aan anderen. Het gaf mij rust en kan absoluut geen kwaad. Ik geef Anneke een 8,5!

Sanne

 

Ik heb al sinds mijn tienerjaren last van dode vingers bij kou / vochtig weer. Ook bij stress speelt dit vervelende probleem vaker op. Anneke heeft mij d.m.v. twee sessies enorm geholpen deze klachten te doen verminderen. Ik heb er vertrouwen in binnenkort helemaal van deze kwaal af te zijn. Ik ben hier echt heel enthousiast over! De sessies vonden via videobellen plaats waardoor ik gewoon in mijn eigen huis kon blijven. Dit was erg prettig. Anneke luistert goed, heeft een fijne rustige stem en stelde me helemaal op mijn gemak. De technieken die Anneke toepast zijn heel mooi en geven je duidelijke inzichten en handvatten. Kortom een aanrader voor iedereen!

Marjolein

 

Hallo Anneke...
Maandagavond 23 mei heb ik een hypnose sessie gehad.
Ik wil je even laten weten dat ik per 1 augustus een nieuwe baan heb in Enkhuizen.
Ben hier heel blij mee en wilde je dit even laten weten.
Groetjes, Sylvia ๐Ÿ˜Š

 

Ik had last van stress en onzekerheid. Ik merk dat ik door de sessies bij Anneke toch wel aan het veranderen ben, in positieve zin. Het helpt echt en ik zou het zeker aanbevelen aan anderen. Anneke krijgt van mij een 9!

Mirella

 

Anneke is een prettige laagdrempelige vrouw waar ik me meteen op mijn gemak voelde. Ze is doortastend en er kwamen emoties omhoog die ik niet verwachtte. Anneke heeft de gave om kritisch denkenden goed in hypnose te krijgen. Ik was na de sessie helemaal ontspannen. Goede ervaring!

Marianne

 

Anneke heeft mij ontzettend geholpen met het mentale deel van het herstellen van een ingrijpende operatie. Ik heb 4 sessies gehad en iedere keer voelde ik me in de daaropvolgende periode weer wat beter! Anneke stelde me altijd op m'n gemak, luisterde heel goed en creëerde een veilige sfeer. De sessies hebben mij rust gegeven mbt mijn herstel, waardoor ik me veel meer ontspannen en zelfverzekerd voel. Tijdens de sessies vond ik het bijzonder om te zien dat Anneke de hypnose heel goed afstemde op wat ik op dat moment nodig had. Ik ben Anneke heel erg dankbaar voor de hulp en kan het iedereen aanraden!

Anna

 

Anneke is een mooi, warm persoon. Kennis van haar vak. Ookal heb ik mijn doel door privé omstandigheden niet behaald. Heb ik veel geleerd van haar. Echt een enorme aanrader. Zeker als je voor de eerste hypnose mag ervaren.

Wendy

 

Ik werd in mijn dagelijks leven belemmerd door aanvallen van paniek, angst en hyperventilatie. De hypnosesessies hebben ervoor gezorgd dat ik meer vrijheid en onafhankelijkheid ervaar.
Anneke is lekker enthousiast. Ze heeft me fijn begeleid en ik heb me veilig gevoeld bij haar.
Ik kan hypnose bij Floria Hypnose zeker aanbevelen, ook omdat hypnose heel breed ingezet kan worden. Anneke krijgt van mij een 8,5!

Tanja


Hypnose was compleet nieuw voor mij. Ik ging er open in en ben alleen maar positief.
Het heeft me meer rust en inzichten gebracht, vooral het zoeken naar symbolen van mijn onderbewuste vond ik boeiend. Dat wil ik thuis met zelfhypnose verder gaan onderzoeken. Dat als er iets is, dat ik niet meer het gevoel heb van 'ik weet niet wat ik moet doen', maar dat ik tools heb gekregen. Daar ben ik wel blij mee. 
Ik zou het zeker aanbevelen aan anderen. Je moet er natuurlijk wel voor open staan. Want als je dingen niet wil, dan kan je dat ook gewoon niet doen. Ik vind Anneke een prettig persoon om mee te praten, je voelt je op je gemak. Het voelt vertrouwd. Anneke heeft een prettige stem om naar te luisteren, dat had ik in de reviews al gelezen en dat klopte. Dat is heel belangrijk. Anneke heeft voor mij nog een MP3 ingesproken waarmee ik zelfhypnose kan toepassen.
Ik geef haar een 8!

Jojanneke

 

Ik ervaar de hypnose sessie bij Anneke als zeer ontspannen. Binnen een minuut ben ik onder hypnose. In tegendeel tot wat veel mensen denken, ben je tijdens de hypnose bewust van de omgeving en de geluiden. Het is dus niet alsof je slaapt en niets meer door hebt. Anneke straalt rust en vertrouwen uit. Ze gaat doelbewust te werk, legt duidelijk uit wat je kunt verwachten en doet dit met veel inlevingsvermogen. Na de hypnose sessie met Anneke, voel ik mij zeer ontspannen en verlicht.

Daniëlle

 

Ik heb veel aan de hypnose gehad. Ik kwam voor vliegangst bij Anneke.
Anneke stelt je goed op je gemak en heeft een fijne stem.

Heidi

 

Uit eigen ervaring spreek ik als ik zeg dat een sessie met Anneke Kruit een aanrader is. Het is ongelooflijk maar waar, maar er gebeurt iets subtiels tijdens de sessie (bij mij online) waardoor angsten en onprettige gevoelens gerelativeerd worden en afbrokkelen. Ik had zelf nauwelijks door dat er iets veranderd was tot ik er beter bij stil stond. Zo fijn!

Het gaat natuurlijk om het resultaat, maar ook de sessie zelf was erg prettig. Anneke neemt echt de rust en de tijd voor je. Ze is vol interesse en heeft een kalmerende prettige stem. Dus wie nog twijfelt... ik zou het doen.

Caroline

 

Anneke heeft me goed geholpen bij mijn angstklachten. De sessie vond online plaats zodat ik dit vanuit mijn eigen huis kon doen, dit was erg fijn. Anneke heeft een hele prettige stem en begeleidde me op een professionele en warme manier door het proces. Ik kreeg een interessant inzicht door over mijn situatie en bijbehorende klachten. Ook kwamen er na de sessie veel emoties los. Het was heel fijn om deze eindelijk los te kunnen laten. Ik ben Anneke erg dankbaar en kan haar van harte aanbevelen als hypnotherapeut!

Isabelle

 

De symbolenreis die ik met Anneke heb gemaakt stond in het teken van het overkomen van kleine angsten. In mijn geval ging het om het tegenkomen van mensen in het donker op straat als ik in het donker vanaf de metro naar huis loop. Er gebeurt vrijwel nooit iets, maar toch geeft het je een onveilig gevoel als iemand je met een capuchon op tegemoet komt lopen of achter je loopt. Door Anneke’s hulp krijg ik nu geen rilling meer over mijn rug in zo’n situatie. Ze heeft een heel rustige stem die je meteen op je gemak laat voelen en ze stelt de juiste vragen die ervoor zorgen dat je zelf tot inzichten komt. Ik heb door de symbolenreis ingezien dat hypnose niet alleen grote problemen kan aanpakken, maar ook zeker geschikt is voor kleinere angsten. Op deze manier kun je voorkomen dat je je teveel laat leiden door angst en ongemak.

Ruth

 

Ik heb de sessie als verrassend, fijn en warm ervaren. Ik voelde totale ontspanning. Wat het me heeft gebracht, is dat het oké is om je af en toe rot te voelen. Ik kan thuis ook de ontspanningsoefening doen, als escape van dat nare gevoel. Anneke krijgt van mij een 8 voor deze sessie.

Kitty

 

De hypnose sessie is goed bevallen. Ik dacht dat ik niet helemaal onder hypnose was, maar ik kreeg mijn ogen niet meer open. Het heeft een stukje rust gegeven. Ik zou het wel aanbevelen bij anderen. Anneke krijgt van mij een 8.

Diana

 

Ik heb twee mooie hypnose-sessies bij Anneke mogen doen. Na de sessies voelde ik mij meer ontspannen en voel ik ook meer vertrouwen m.b.t. "mijn probleem". Anneke weet goed wat ze doet, heel bijzonder hoe het werkt.

EvD

 

Hele interessante ervaring! Voelde mij erg op mijn gemak en bijzonder wat hypnose teweeg kan brengen.

Lisa

 

Hele fijne ervaring. Anneke neemt de tijd voor je en is een zeer prettig persoon. Heel bijzonder resultaat.

Diana

 

De hypnose sessie bij Anneke is me goed bevallen. Ik voel me zeer relaxed met een blij gevoel. Ik heb een positievere blik op de toekomst en zou het zeker aanbevelen aan anderen. Ik geef Anneke een 9.

Trudy

 

Ik heb 1 hypnosesessie gehad bij Anneke en die is goed bevallen. Tijdens het prettige gesprek voorafgaand aan de hypnose stelde Anneke duidelijke vragen. De hypnose zelf was ontspannend en verrassend en wordt vakkundig begeleid door Anneke. Het was een goede ervaring.

Krista

 

Anneke heeft een aangename rustig stem, je voelt je meteen op je gemak. Na de hypnose voelde ik mij echt ontspannen en ik merk na 1 behandeling al verschil. Ik zou Anneke zeker aanraden.

R.