Een Dag van Hypnotherapie en Liefdadigheid bij het HIN in Assendelft


Op 2 september 2023 was ik een van de 25 hypnotherapeuten bij het Hypnose Instituut Nederland (HIN) in Assendelft voor een dag van hypnotherapie en liefdadigheid. Het doel van de dag was om zowel hypnotherapie toegankelijk te maken voor geïnteresseerde bezoekers, als geld in te zamelen voor het goede doel 'Het Vergeten Kind'. Elke deelnemer kon een persoonlijke hypnose-sessie van 30 minuten ondergaan tegen een minimumdonatie van €5.
Deze sessies werden uitgevoerd door ervaren hypnotherapeuten, opgeleid door het HIN, waaronder ikzelf. Een van mijn sessies betrof een vrouw die last had van aanhoudend piekeren. Ze wilde graag meer rust ervaren op momenten dat haar gedachten in een negatieve spiraal belandden. De sessie begon met een armlevitatie, waarbij ze zich verwonderde over de kracht van suggesties. Daarna deed ik een magnetic hands inductie om haar in hypnose te brengen. Ondanks enige omgevingsgeluiden slaagden we erin haar te laten ontspannen en positieve emoties te verankeren.
In totaal werd ongeveer 3600 euro ingezameld. Edwin Selij, de eigenaar van HIN, rondde dit bedrag af naar 4000 euro.
Het was een heel geslaagde dag! Het heeft mij geleerd dat je zelfs in een half uur mooie resultaten kunt bereiken. Ik had nooit verwacht dat ik 8 sessies op een dag zou kunnen doen, maar dat is gewoon prima gelukt.
Ben je ook nieuwsgierig naar hypnose en wat ik voor je kan betekenen? Bel, mail of app mij voor de mogelijkheden.