Nieuwe praktijkruimte

Na een ongeveer zes weken durende verbouwing en uitbreiding van de garage is de nieuwe praktijkruimte klaar! Hoewel er nog enkele laatste details moeten worden afgerond, heb ik de eerste cliënten al mogen verwelkomen. 

De praktijkruimte is toegankelijk via de Sonoystraat. Je kunt de auto op eigen terrein parkeren. 

De ruimte is goed geïsoleerd en daardoor lekker warm. De schuifpui aan de tuinkant zorgt voor voldoende lichtinval. De stoelen zijn uitgerust met een verstelbare rug en voetenbank. Kortom, een ideale plek om je volledig te ontspannen en contact te maken met je onderbewuste voor transformatie en innerlijke groei. 

Ook de Groepshypnose sessies op maandagavond vinden hier plaats.


Spirituele Beurs in de Schoof

 

Op 29 oktober nam ik deel aan de Spirituele Beurs in De Schoof in Wervershoof. Dit bijzondere evenement vindt twee keer per jaar plaats en is voor iedereen, met gratis toegang. Voor het deelnemen aan een sessie werd maximaal € 8 gevraagd. Deelnemers varieerden van wat je mag verwachten op zo'n beurs, zoals aura-lezers, mediums, intuïtieve healers en verkoopstands met edelstenen. Een speciale aanvulling op het evenement was nu dus Floria Hypnose om hypnose demonstraties te doen! 

Ik werd zeer vriendelijk ontvangen door de organisatoren van het evenement en de andere deelnemers. Ik kreeg mijn eigen tafel toegewezen waar ik al mijn attributen kon uitstallen, waaronder een informatief bord over mezelf, mijn logo, de kleine steentjes die ik meegeef na een sessie, en informatieve folders. Tussen 12:00 en 17:00 uur mocht ik maar liefst negen bezoekers een demonstratie geven. 

Een van de meest opmerkelijke ervaringen was met een jongen van 14 jaar met een overactieve mind. Ik liet hem in mijn linkeroog staren, wat op zichzelf al een hypnotisch effect heeft, en al snel raakte hij in een hypnotische staat. Na een minuut of tien, waarin ik hem leerde hoe hij zijn gevoel kon omkeren, vroeg ik hem om een grappige herinnering op te halen. Dat lukte hem en hij barstte in lachen uit. Het volgende moment kreeg hij de slappe lach, en toen hij probeerde terug te denken aan de drukte in zijn hoofd, kon hij dat gevoel simpelweg niet meer terughalen. 'Ik kan er niet meer bij,' zei hij. Het was werkelijk magisch.

Tijdens deze beurs introduceerde ik tevens mijn nieuwste product: groepshypnose in De Schoof. Voor meer informatie, kun je een kijkje nemen op de pagina 'Groepshypnose'. Enkele enthousiaste mensen meldden zich spontaan aan voor deze bijzondere ervaring.

De volgende Spirituele Beurs staat gepland voor zondag 25 februari, en ik kijk er nu al naar uit om weer deel te nemen. Ben jij er ook bij?

 


Een Dag van Hypnotherapie en Liefdadigheid bij het HIN in Assendelft


Op 2 september 2023 was ik een van de 25 hypnotherapeuten bij het Hypnose Instituut Nederland (HIN) in Assendelft voor een dag van hypnotherapie en liefdadigheid. Het doel van de dag was om zowel hypnotherapie toegankelijk te maken voor geïnteresseerde bezoekers, als geld in te zamelen voor het goede doel 'Het Vergeten Kind'. Elke deelnemer kon een persoonlijke hypnose-sessie van 30 minuten ondergaan tegen een minimumdonatie van €5.
Deze sessies werden uitgevoerd door ervaren hypnotherapeuten, opgeleid door het HIN, waaronder ikzelf. Een van mijn sessies betrof een vrouw die last had van aanhoudend piekeren. Ze wilde graag meer rust ervaren op momenten dat haar gedachten in een negatieve spiraal belandden. De sessie begon met een armlevitatie, waarbij ze zich verwonderde over de kracht van suggesties. Daarna deed ik een magnetic hands inductie om haar in hypnose te brengen. Ondanks enige omgevingsgeluiden slaagden we erin haar te laten ontspannen en positieve emoties te verankeren.
In totaal werd ongeveer 3600 euro ingezameld. Edwin Selij, de eigenaar van HIN, rondde dit bedrag af naar 4000 euro.
Het was een heel geslaagde dag! Het heeft mij geleerd dat je zelfs in een half uur mooie resultaten kunt bereiken. Ik had nooit verwacht dat ik 8 sessies op een dag zou kunnen doen, maar dat is gewoon prima gelukt.
Ben je ook nieuwsgierig naar hypnose en wat ik voor je kan betekenen? Bel, mail of app mij voor de mogelijkheden.