Maagverkleining bij jongeren?

Een artikel waar je van schrikt! Een maagverkleining is een risicovolle operatie. En je zit er voor altijd aan vast. Nu is het idee om de rest van je leven diëten te volgen ook niet fijn, maar vooral ook niet nodig. Met de juiste begeleiding voor een gezond eetpatroon en de juiste mindset kom je er ook. Hypnose is een middel om inzichten te krijgen in de achterliggende problemen waardoor je te zwaar geworden bent. Want: als honger niet het probleem is, is eten niet de oplossing. Ken je iemand die een maagverkleining overweegt? Bij Floria Hypnose wordt een virtuele maagband geplaatst ter grootte van een golfbal. Die ondersteunt het proces om af te vallen. Zonder alle risico's en bijwerkingen.  

Lees meer »

Alle ballast overboord!

Afgelopen week was ik bij Ina Oostrom van HypnoseMentor in Oosterhout. Het waren twee geweldige dagen, veel geleerd en leuke nieuwe mensen ontmoet! Ina vertelde onder andere over de geweldige mogelijkheden van ons brein, 'neuroplasticiteit' genoemd. Kort gezegd: het vermogen van het menselijk brein om zich te reorganiseren. 

Lees meer »

Koningin Maxima

Bedankt, lieve koningin Maxima, voor deze brief waar zoveel liefde uit spreekt! Het is fijn om te lezen dat de zorgen en angsten van mensen (h)erkend worden. Vaak weten we wel een oorzaak aan te wijzen: Corona, de klimaatcrisis, of de druk van de maatschappij. Daar hebben we helaas weinig invloed op. Waar we wel invloed op hebben, is de manier waarop we naar de wereld en onszelf kijken. Elk gevoel heeft een positieve intentie. Soms is het even zoeken, maar het levert je iets op. Frustratie zet aan tot actie. Nieuwe manieren vinden om met tegenslagen om te gaan kunnen je leven verrijken. Er zijn voorbeelden genoeg van mensen die na een depressie of een ziekte veel meer genieten. Zonder wrijving geen glans. Mentale problemen lijken lastiger op te lossen dan fysieke. Maar met hypnose kun je contact maken met de schatkamer van je onbewuste mind. Bel, mail, of app mij voor een op jouw situatie toegepaste mp3. De eerste tien geef ik gratis weg! 

Lees meer »

Ik trapte in mijn eigen hypnose...

Bij het traject Moeiteloos Afvallen met Hypnose hoort een mp3, die je een maand lang dagelijks beluistert. Het is een geluidsfragment ter ondersteuning van de werking van de virtuele maagband. Deze maagband is zeer effectief gebleken, zonder de risico's van de operatieve versie. De mp3 zorgt ervoor dat de kracht van de virtuele maagband versterkt wordt. Daardoor ga je kleinere porties eten. Je zit letterlijk sneller vol.  

Lees meer »

Geen hypnose... of toch wel?

Het boek 'creatief visualiseren' van Shakti Gawain is een interessant boek. Het gaat over zelfhypnose, door gebruik te maken van je voorstellingsvermogen. Je kunt het ook omschrijven als dagdromen, je fantasie gebruiken, een gedachte hebben, je verbeelding gebruiken of mentale beeldvorming.Het grappige is dat het woord hypnose niet één keer in het boek voorkomt! Er wordt veel informatie gegeven over meditaties, het belang van ontspannen en energie laten stromen. Met als doel om je beter, gelukkiger en meer in balans te voelen.

Lees meer »

Helpt kauwgom bij afvallen?

'Wat veel mensen niet weten, is dat er bij het aanmaken van speeksel een stofje vrij komt dat opiorfine heet. Dit is een pijnstiller met een veel sterkere werking dan morfine. In de mond zitten veel meer zenuwuiteinden dan in de rest van ons lichaam. Een klein aardbeienpitje kan ons helemaal gek maken en we merken het meteen als er een zandkorrel in onze salade zit. Een klein wondje doet in de mond ontzettend pijn en zonder opiorfine zou dat nog erger zijn! Natuurlijk produceren we hier maar kleine hoeveelheden van. Enkele onderzoeken tonen aan dat opiorfine antidepressieve eigenschappen heeft. Heeft eten uit frustratie voor een deel ook iets met speeksel te maken? Verder onderzoek kan deze vraag misschien beantwoorden.'

Lees meer »Waarom koos ik voor Floria Hypnose?

Het begon met de verwondering dat mijn dochter met één hypnose-sessie werd bevrijd van haar soja-allergie. En dat mijn overbuurvrouw moeiteloos stopte met roken. Fascinerend toch? Na het behalen van mijn diploma Hypnotherapie Practitioner ben ik gestart met Floria Hypnose, op de Graaf Florislaan in Medemblik. Floria is de vrouwelijke vorm van Floris, de graaf die opdracht gaf tot de bouw van kasteel Radboud in Medemblik.Inmiddels heb ik met meer dan 100 sessies een steentje bijgedragen aan het levensgeluk van mijn cliënten. Ik ben zo blij dat ik voor Floria Hypnose heb gekozen!

Lees meer »

WF deals groot succes!

Via WF deals zijn maar liefst 94 sessies geboekt voor Floria Hypnose. En wat hebben we tot nu toe mooie successen behaald! Voor de meeste cliënten was het hun eerste kennismaking met hypnose. Een enkeling vroeg zich af: 'Was ik wel in hypnose?' maar moest toegeven dat de oogleden toch echt vastgeplakt leken te zijn! Cliënten die een tweede sessie hadden geboekt, hadden allemaal veranderingen opgemerkt. Voor de een heel duidelijk, voor de ander meer subtiel. Maar onmiskenbaar vonden er vele transformaties plaats.

Lees meer »

Hypnose werkt door op meerdere niveaus!

Vorige week kwam een cliënte bij Floria Hypnose die zich opgebrand voelde. Dat had zijn weerslag op haar humeur en ook op het gezin. Wat was het geval: haar moeder was meerdere keren van de trap gevallen en had veel zorg nodig gehad. Toch wilde moeder niet verhuizen naar een gelijkvloerse woning. Mijn cliënte vond haar moeder erg eigenwijs en bleef aandringen, wat de sfeer niet bevorderde.

Lees meer »