Ik trapte in mijn eigen hypnose...

Gepubliceerd op 18 september 2022 om 11:27

Bij het traject Moeiteloos Afvallen met Hypnose hoort een mp3, die je een maand lang dagelijks beluistert. Het is een geluidsfragment ter ondersteuning van de werking van de virtuele maagband. Deze maagband is zeer effectief gebleken, zonder de risico's van de operatieve versie. De mp3 zorgt ervoor dat de kracht van de virtuele maagband versterkt wordt. Daardoor ga je kleinere porties eten. Je zit letterlijk sneller vol.  

Ik sprak de tekst voor mijn cliënten meerdere keren opnieuw in, zodat er geen fouten in zaten. Daarna luisterde ik het ter controle een paar keer af. En wat voor bijzonders gebeurde er tijdens het avondeten? Ik genoot bij mijn ouders op La Palma van een heerlijke maaltijd: rode kool, aardappels en een gehaktbal. Van het een op het andere moment, ik schrok er zelf van, stopte ik met eten. Verbaasd keek ik naar mijn bord, het was nog lang niet leeg. Als je weet dat ik ben opgevoed in de tijd dat 'je bord leeg eten' een deugd was, snap je misschien dat ik een beetje beschaamd naar mijn ouders keek. Ik moest bekennen dat ik de rest van mijn heerlijke maaltijd echt moest laten staan. Ik had plotseling, vol overtuiging, een signaal van mijn lichaam gekregen dat ik moest stoppen met eten. Nog een hap nemen kon gewoon niet! Toen ik me realiseerde dat ik mezelf gehypnotiseerd had met de mp3, moest ik natuurlijk ontzettend lachen. HET WERKT ECHT! 

De virtuele maagband wordt halverwege het traject Moeiteloos Afvallen geplaatst. Je wordt een jaar begeleid en je kan me tussendoor altijd bereiken via bijvoorbeeld WhatsApp. De methode wordt ervaren als een zeer prettig alternatief voor de operatieve maagband. Bovendien ga je aan de slag met je mind, want: Als honger niet het probleem is, is eten niet de oplossing.’ 

Ben je benieuwd naar wat ik voor jou kan betekenen? Maak een afspraak voor een vrijblijvend en gratis kennismakingsgesprek. 


Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.