Waarom koos ik voor Floria Hypnose?

Gepubliceerd op 26 juni 2022 om 14:22

Het begon met de verwondering dat mijn dochter met één hypnose-sessie werd bevrijd van haar soja-allergie. En dat mijn overbuurvrouw moeiteloos stopte met roken. Fascinerend toch? Na het behalen van mijn diploma Hypnotherapie Practitioner ben ik gestart met Floria Hypnose, op de Graaf Florislaan in Medemblik. Floria is de vrouwelijke vorm van Floris, de graaf die opdracht gaf tot de bouw van kasteel Radboud in Medemblik.
Inmiddels heb ik met meer dan 100 sessies een steentje bijgedragen aan het levensgeluk van mijn cliënten. Ik ben zo blij dat ik voor Floria Hypnose heb gekozen!

Kies jij ook voor Floria Hypnose? Stel je voor, dat je eindelijk bevrijd wordt van je angsten, dilemma's of andere klachten! Dat je dit tot het einde hebt gelezen moet toch wat betekenen... Bel, mail of app voor een gratis intakegesprek. Mijn nummer is 06 45275588.


Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.