Hierdoor gooide Melanie het roer volledig om.

Gepubliceerd op 21 juni 2022 om 14:20

Melanie werkte al langere tijd bij haar werkgever en vroeg zich af: 'Is dit het nou? Blijf ik hier tot aan mijn pensioen?' 

Het werk voelde vertrouwd, ze had leuke collega's en deed haar werkzaamheden naar behoren. Toch bleef regelmatig dat kriebelende gevoel. Een verlangen om zich verder te ontplooien en nieuwe mensen te ontmoeten. Een frisse start te maken bij een ander bedrijf, of misschien voor zichzelf te beginnen. Ze was al korter gaan werken, maar dat hielp niet. 'Waarom ga je niet solliciteren?' vroeg ik. 'Dat durf ik niet,' antwoordde ze. 'Ik moet mezelf verkopen en dat vind ik lastig. En waarschijnlijk lever ik dan salaris in.'

Na één hypnose-sessie bij mij kreeg Melanie meer zelfvertrouwen en had ze inzicht in wat ze wél wilde. De tweede keer vertelde ze enthousiast: 'Ik heb gesolliciteerd en ben aangenomen!'

De afgelopen maanden zag ik meerdere cliënten met soortgelijke vragen in mijn praktijk. En ik werd zo blij van hun verhalen tijdens de volgende sessies! Dit waren een paar reacties: 

- 'Ik heb twee bedrijven gebeld en mag bij allebei een ochtend meelopen.' 

- 'Ik heb gesolliciteerd en mag volgende week op gesprek komen!'

- 'Ik kijk nu op een andere manier naar mijn huidige werk en ga een aantal dingen anders aanpakken.' 

Lijkt het jou ook wat om net als Melanie het roer om te gooien? Ben je nieuwsgierig naar wat ik voor jou kan betekenen? Bel, mail of app mij voor een afspraak.


Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.