Zelfhypnose bij soldaten

Gepubliceerd op 10 augustus 2023 om 12:04

Lekker slapen kun je leren. Zoals je in dit artikel leest, hebben de soldaten een manier gevonden om hun lichaam en geest tot rust te brengen. Zelfhypnose dus! 

Een goede nachtrust is van onschatbare waarde voor ons fysieke en mentale welzijn. Helaas worstelen veel mensen met slaapproblemen, variërend van moeite met in slaap vallen tot regelmatig wakker worden gedurende de nacht. Naast traditionele methoden zoals slaaphygiëne en ontspanningsoefeningen, begint hypnose steeds meer erkenning te krijgen als een effectieve aanpak om beter te slapen.

Hypnose helpt bij slaapproblemen door je mind te kalmeren, angst te verminderen en het onderbewustzijn te beïnvloeden. Je komt in een trance die veranderingen in gedrag en overtuigingen mogelijk maakt. Als hypnotherapeut geef ik positieve suggesties om ontspanning te bevorderen en zorgen los te laten. Ik kan je leren zelfhypnose toe te passen. Daarnaast kan ik een mp3 voor je inspreken die je voor het slapen gaan kunt beluisteren. Zo leer je jezelf de rust op te zoeken, zodat je de slaap gemakkelijker verwelkomt. 

Bel, app of mail voor een afspraak! 

Noot: Hynose is geen toverstafje. Bij aanhoudende slaapproblemen adviseer ik je om medisch advies in te winnen.

 


Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.