Alle ballast overboord!

Gepubliceerd op 18 januari 2023 om 22:26

Afgelopen week was ik bij Ina Oostrom van HypnoseMentor in Oosterhout. Het waren twee geweldige dagen, veel geleerd en leuke nieuwe mensen ontmoet! Ina vertelde onder andere over de geweldige mogelijkheden van ons brein, 'neuroplasticiteit' genoemd. Kort gezegd: het vermogen van het menselijk brein om zich te reorganiseren. 

Als hypnotherapeut weten we dat ons onderbewuste ons altijd veilig wil houden. Maar wat we in onze jeugd hebben geleerd, kan op latere leeftijd voor problemen zorgen in de vorm van angsten, fobieën en emotionele blokkades. 

In de therapie maken we gebruik van deze neuroplasticiteit en lossen we die problemen op. Doordat je nieuwe verbindingen in je hersenen creëert, kunnen oude connecties uitdoven.

Het tweede deel van de opleiding ging over hypno-waving. Je past de EMDR-techniek toe, terwijl iemand in hypnose is. Daardoor werkt het nog beter en krachtiger. 

Met een of meerdere sessies, online of live, help ik jou om nieuwe mogelijkheden te leren en oude ballast weg te gooien. Vraag nu een gratis kennismakingsgesprek aan via www.floria-hypnose.nl 

 

De foto is door mij vanuit een luchtballon gemaakt (Cappadocië-Turkije, 2016).


Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.