ULTIEME ONTSPANNING MET HOTSTONE HYPNOSE

Ik geloof in de kracht van hypnose om je welzijn te bevorderen en positieve veranderingen te bewerkstelligen. Daarom ben ik blij om mijn nieuwste aanbod te introduceren: Ontspanningshypnose met Hotstones. Geniet van een diepe staat van ontspanning terwijl de warmte van de hotstones je zintuigen kalmeert en je geest tot rust brengt.

Hotstone hypnose is een unieke ervaring om de therapeutische voordelen van ontspanningshypnose te combineren met de kracht van warme stenen. Ik begeleid je naar een diepe staat van ontspanning, waardoor je stress en spanningen los kunt laten en je geest en lichaam in balans komen. De hotstones worden strategisch geplaatst op bepaalde delen van je lichaam om spierspanningen te verminderen en de doorbloeding te verbeteren.

De hotstones geven een aangename warmte af die diep doordringt in de spieren en weefsels, waardoor je je volledig kunt ontspannen en eventuele spanningen kunnen worden losgelaten. Deze combinatie van ontspanningshypnose en hotstones zorgt voor een diepgaande en verkwikkende ervaring, waarbij je geest en lichaam weer in harmonie komen.

Het verschil tussen ontspanningshypnose en individuele hypnosesessies ligt in de focus en aanpak. Ontspanningshypnose met hotstones is ideaal voor diegenen die op zoek zijn naar een diepe staat van rust en ontspanning, terwijl individuele hypnosesessies gericht zijn op specifieke klachten en persoonlijke groei.

Dus, of je nu behoefte hebt aan ultieme ontspanning, nieuwsgierig bent naar hypnose, of gerichte hulp bij persoonlijke uitdagingen, Floria Hypnose staat voor je klaar. Ontdek de kracht van hypnose en ervaar de positieve veranderingen in je leven. Boek nu je sessie en geef jezelf de aandacht en zorg die je verdient! 

Kennismakingsprijs: € 25 voor een sessie van 45 minuten.