WAAROM FLORIA HYPNOSE

 

Bij Anneke van Floria Hypnose neem je plaats in een heerlijke relaxfauteuil. Anneke stelt je op je gemak en neemt ruim de tijd voor het gesprek. Ze beantwoordt jouw vragen en luistert aandachtig naar jouw verhaal. Het voelt alsof je met een goede vriendin praat. Vertrouwd. Samen kom je tot de kern van een of meerdere problemen waar je in het dagelijks leven tegenaan loopt. Misschien zijn er belemmerende gedachten waar je last van hebt. Of heb je een angst ontwikkeld waar je vanaf wil. En vaak weet je met je bewuste mind wel wat je anders zou kunnen doen, maar klikt het nog niet met je gevoel.

Anneke stelt je gerust en begeleidt jou met haar rustige stem naar een staat van ontspanning. Deze staat bereik je ook vlak voordat je in slaap valt. Je zal merken dat het fijn is om deze meditatieve trance te bereiken, waar ook transformaties plaatsvinden. Ook al gaan je gedachten alle kanten op, je onbewuste let toch wel op. Er gebeurt niets dat je niet wil en je kunt altijd blijven communiceren. De positieve suggesties worden door het brein overgenomen. In de loop van de weken na de sessie zul je merken dat je dingen anders gaat doen, of anders gaat zeggen. Bij de tweede en volgende sessies ga je makkelijker en dieper in hypnose, waardoor je nog meer resultaat zult bereiken.

En heb je last van faalangst, of examenvrees, dan geeft Anneke je een krachtig anker mee. Dit anker helpt in (spannende) situaties zodat je de focus op je taak behoudt.

Anneke kan je leren om zelfhypnose toe te passen en spreekt zo nodig een geluidsfragment in dat je thuis kunt beluisteren.


Je bereikt het beste resultaat met een traject van drie sessies. Voor ervaringen van anderen kun je een kijkje nemen op de REVIEWS pagina.