WAAROM FLORIA HYPNOSE

 

Bij Floria Hypnose neem je plaats in een heerlijke fauteuil. We drinken een kopje thee en nemen ruim de tijd voor het gesprek. Ik beantwoord jouw vragen en luister aandachtig naar je verhaal. Samen komen we tot de kern van een of meerdere problemen waar je in het dagelijks leven tegenaan loopt. Misschien zijn er belemmerende gedachten waar je last van hebt. Of heb je een angst ontwikkeld waar je vanaf wil. En vaak weet je met je bewuste mind wel wat je anders zou kunnen doen, maar klikt het nog niet met je gevoel.

Ik stel je gerust en begeleid jou met een rustige stem naar een staat van ontspanning. Deze staat bereik je ook vlak voordat je in slaap valt. Je zal merken dat het fijn is om deze meditatieve trance te bereiken, waar ook transformaties plaatsvinden. Ook al gaan je gedachten alle kanten op, je onbewuste let toch wel op. Er gebeurt niets dat je niet wil en je kunt altijd blijven communiceren. De positieve suggesties worden door het brein overgenomen.

In de loop van de weken na de sessie merk je dat je dingen anders gaat doen, of anders gaat zeggen. Bij de tweede en volgende sessies ga je makkelijker en dieper in hypnose, waardoor je nog meer resultaat zult bereiken.

Je gaat niet met lege handen naar huis, want ik geef je een krachtig anker mee. Dit anker helpt in (spannende) situaties zodat je de focus op je taak behoudt.

Ik kan je leren om zelfhypnose toe te passen en zo nodig krijg je een geluidsfragment mee dat je thuis kunt beluisteren.Je bereikt het beste resultaat met een traject van drie sessies. Voor ervaringen van anderen kun je een kijkje nemen op de REVIEWS pagina.