OVER ANNEKE

 

Mijn naam is Anneke Kruit. Ik woon met man Piet in Medemblik. Ik heb twee volwassen dochters. 

Het fascineerde mij dat mijn buurvrouw na één hypnose sessie geen sigaret meer aanraakte. Ook haar familieleden stopten met roken door hypnose. En mijn dochter werd verlost van haar soja-allergie. Zonder medicijnen of andere hulpmiddelen!

Ik verdiepte me in hypnose en ontdekte dat wij een kracht in ons hebben die we veel vaker kunnen inzetten. Want wanneer je leert hoe we met ons onderbewuste kunnen communiceren, merk je dat we meer weten en kunnen dan je denkt. Hoe geweldig is dat!

In 2021 heb ik het diploma Hypnotherapie Practitioner behaald bij het HIN en in 2022 heb ik de Masteropleiding bij OHO gevolgd. Begin 2023 heb ik de opleiding Neuroplasticiteit & Hypnowaving gevolgd bij HypnoseMentor. In juni 2023 heb ik het diploma Hypnotherapie Masterpractitioner van het HIN behaald. De coachingsopleiding die ik momenteel volg, geeft mij nog meer kennis en vaardigheden. Elke opleiding heeft zijn eigen invalshoek. Met de opgedane kennis heb ik mijn eigen stijl ontwikkeld. 

Ik help mensen bij onder meer het oplossen van angsten (bijvoorbeeld rij-angst en vliegangst), slaapproblemen, negatief zelfbeeld en ergernissen. Ook kinderen zijn welkom wanneer ze last ervaren van bijvoorbeeld stotteren of tics.

Mijn fijne, ruime praktijkruimte bevindt zich op de begane grond van onze woning aan de Graaf Florislaan, ingang op de Sonoystraat. Je kunt op eigen terrein parkeren.